Partners

In de loop der jaren zijn een aantal betrouwbare partners om ons heen verzameld. Partners waar kwaliteit óók boven kwantiteit gaat en die net als wij streven naar duurzame relaties. Ze geven ons iets extra’s, we versterken elkaar. Zo kunnen we bij zeldzame vraagstukken bijvoorbeeld terugvallen op de fiscalisten en accountants van Fiscount. Hierdoor zijn wij nog flexibeler en krijgen onze klanten gegarandeerd het beste advies.

Exact Online

Voor ons draait ondernemen om kwaliteit leveren, en maatwerk. Exact helpt ons daar al tientallen jaren bij, met accountancysoftware van de hoogste kwaliteit en een helpdesk die dag en nacht klaar staat. Daar merkt u niets van, maar doordat wij bouwen op deze software, kunt u blind op ons vertrouwen. Wilt u graag altijd en overal inzicht in uw administratie, dan biedt Exact Online de oplossing. We vertellen u er graag meer over.

 

Fiscount

Het is voor accountants- en administratiekantoren lastig om de steeds veranderende wet & regelgeving constant bij te houden. Gelukkig helpt Fiscount ons al jaren met bijzondere en fiscaal lastige vragen. Door onze samenwerking kunnen we al onze klanten in feite dezelfde dienstverlening bieden als een accountant, maar met de tarieven van een administratie- en adviesbureau.

 

Elsevier Fiscaal

We gebruiken niet voor niets al jaren deze aangiftesoftware voor btw, loonheffing, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Elsevier Fiscaal is dé standaard voor fiscale aangiften. Het werkt volgens de laatste wet- & regelgeving en verzendt aangiftes in SBR/XBRL (verplicht sinds januari 2013). Zo kunnen we de kwaliteit leveren die klanten van ons gewend zijn en verwachten.

 

Infine Software

De jaarrekening is een van de belangrijkste rapportages voor iedere ondernemer. U kunt er de nodige gegevens uithalen waaruit blijkt hoe de onderneming ervoor staat. Met een jaarrekening kunt u bijvoorbeeld de kosten en nettowinst vergelijken met voorgaande jaren, de balanspositie van uw onderneming bekijken en inzicht krijgen in debiteuren en crediteuren. Dankzij Infine verstrekken we gedetailleerde jaarrekeningen van hoog niveau. Neem contact met ons op voor meer informatie.