Over Valentijn & Volwater

Lucie Valentijn - Volwater richtte in 1984 administratiekantoor L.A.A.M. Valentijn - Volwater op. In de afgelopen 30 jaar werkte ze samen met vele particulieren en ondernemingen in alle soorten en maten. Het bezorgde haar een reputatie als betrouwbare partner voor administratie en fiscaal advies.

Er is ook een hoop veranderd in 30 jaar, ook in de accountancy branche. Vroeger werd de administratie nog wel eens aangeleverd in de bekende schoenendoos. Tegenwoordig doen we de boekhouding binnen Exact Online en kunnen we zelfs complete administraties uitwisselen via de digitale snelweg. Aan ouderwetse boekhouders is steeds minder behoefte, aan financiële adviseurs en sparringpartners des te meer. Al deze zaken hebben natuurlijk invloed op onze werkwijze en dienstverlening.

Lucie Valentijn - Volwater besloot begin 2013 dat het tijd was voor een uitbreiding van haar onderneming. Dit was nodig om de komende jaren door te bouwen op haar eigen accountancy-ervaring en daarnaast huidige en nieuwe klanten van deskundig advies te kunnen blijven voorzien. Een nieuwe partner was al snel gevonden: haar zoon Aldo. Met 16 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij (middel)grote ondernemingen en als eigenaar vanuit zijn (Freelance) Detacheringsbureau Valentijn Interim Solutions was hij de ideale kandidaat. Vanaf 1 januari 2014 gaan ze samen verder als Administratie- en Adviesbureau Valentijn & Volwater.

Door de deskundige aanpak en persoonlijke werkwijze is Valentijn & Volwater een ideale partner voor ondernemers, organisaties en particulieren. In een persoonlijk gesprek met potentiële opdrachtgevers kijken we altijd of het ‘klikt’, want dat is wat ons betreft de belangrijkste factor voor een succesvolle samenwerking.