Rabobank Startersfonds

Starters hebben de toekomst, daarom is Valentijn & Volwater volwaardig partner van het Startersfonds van de Rabobank Groene Hart Noord. Daarmee zijn we de aangewezen persoon voor de administratieve en fiscale begeleiding van starters. Ondernemingen die korter dan een jaar bestaan en gevestigd zijn in het werkgebied van Rabobank Groene Hart Noord kunnen een startbudget van € 2.500,- krijgen. Kijk snel of u hiervoor in aanmerking komt.

Waarom Valentijn & Volwater?

Dat is een goede vraag en er is maar één manier om erachter te komen. Laten we gewoon eens afspreken om kennis te maken, dan wordt snel duidelijk of er een persoonlijke en zakelijke klik is. Door onze laagdrempelige en open manier van communiceren en de hoogstaande dienstverlening zijn we voor veel beginnende ondernemers de juiste partij. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel starters begeleid en deze zijn vrijwel allemaal nog steeds klant bij Valentijn & Volwater.

Een ondernemingsplan is vereist om aanspraak te maken, maar dat heb ik niet!

Hoewel u uiteindelijk zelf voor de input moet zorgen, kunnen we u op dit gebied ook helpen. We geven u een duwtje in de goede richting, zodat u aan de slag kunt. Met een solide financieel plan maakt u een veel grotere kans op bijvoorbeeld het Startersfonds.

Benieuwd naar de mogelijkheden en klaar voor een kennismaking? Neem vrijblijvend contact met ons op.